Proiectul ISS – OSS

Proiectul Infrastructura Societatii Sacrului – Organizarea Societatii Sacrului

Download cartea „Degenerologia și practica ascetismului creștin–ortodox“

Este prima carte despre degenerologie din România. Text complet.

Este vorba despre continuarea și actualizarea cărții apărute în anul 2014 la editura Eikon sub numele „Știința răului. Degenerarea indivizilor și a popoarelor“.

Coperta la cartea Știinta Răului ed. Ia – 2014.jpeg

Coperta la cartea Știinta Răului ed. I–a, din 2014.jpeg

Download text complet format PDF:

Liviu Pleșca – Degenerologia și practica ascetismului creștin-ortodox, ver.15 mai 2024, 2335 pg.pdf

În această carte veți găsi noțiuni și informații generale din domenii variate, precum: teologie, practică bisericească, practică monahală, citate din Sfinții Părinți, antropologie, istorie, servicii secrete, psihologie aplicată, psihologie generală.

CANAL TELEGRAM CU SUTE DE CĂRȚI ESENȚIALE – https://t.me/issossproject

Pe acest canal telegram puteți găsi o colecție de peste 3400 cărți esențiale: creștin–ortodoxe (aprox. 1700 cărți postate), de analiză a degenerării, supraviețuire (pregătire para–militară), istorice, de cultură generală, literatură, povești pentru copii, enciclopedii, polițiste, teatru radiofonic pentru copii, manuale școlare din perioada comunistă (clasele 1–12), alte genuri.

Cărțile sunt găsite, descărcate, preluate integral de pe internet și sunt postate pe canalul telegram menționat într–o manieră structurată. Pe acest canal telegram nu puteți posta/scrie mesaje, folosi emoji, etc., nu puteți posta propriile dvs. cărți pe care le aveți în format pdf. Singura acțiune permisă este descărcarea la liber a cărților prezentate.

Pentru accesarea acestui canal telegram https://t.me/issossproject, trebuie să aveți instalată aplicația telegram, care este un mic progrămel.

Pentru telefoane mobile și tablete aplicația este disponibilă în Google Play (durează 1 minut instalarea, 3 minute configurarea), pentru calculatoare, notebook, aplicația trebuie descărcată ca fișier telegram.exe și instalată pe calculator ca orice alt progrămel (durează 3 minute descărcarea fișierului telegram.exe de instalare și instalarea lui, 3 minute configurarea). Pentru calculatoare, kit–urile de instalare ale programului telegram.exe (win 32 biți, win 64 biți, linux) se găsesc la acest link: https://desktop.telegram.org/ .

Cine nu dorește (sau nu știe) să instaleze pe calculator programul telegram, este suficient să–l instaleze pe telefonul mobil din Google Play. Apoi aplicația telegram din telefon poate fi portată pe calculator prin funcția „web telegram“, procedura este extrem de simplă la acest link: https://web.telegram.org/?legacy=1#/login

În cartea Degenerologia oferită mai sus pentru download, veți putea găsi explicarea unor noțiuni și practici monahale și bisericești fundamentale, ca de exemplu: ce înseamnă ispită „de dreapta“ sau „de stânga“, ce înseamnă „prezență conștientă“, „trezvia minții“ și „trezvia sufletului“, cum putem dobândi smerirea sufletului, cum realizăm smerita cugetare, cum poate avea loc completa despătimire de o patimă, concret cum putem dobândi și păstra Sfântul Duh, cum realizăm rugăciuni de calitate, cum facem corect metanii mari calitative, cum facem corect închinăciunile, cum practicăm calitativ rugăciunea lui Iisus, modele orientative pentru pravile/programe de rugăciune (de noapte, în timpul zilei), care sunt tipurile de postire, care sunt condițiile prin care îndepărtăm degenerații din viața noastră, factorii care duc la degenerare, ce înseamnă și care sunt păcatele care duc la îndrăcirea omului, ce înseamnă și care sunt păcatele care duc la demonizarea omului, tehnici de manipulare folosite de degenerați, profile pentru a identifica degenerații (îndrăciții, demonizații) ascunși din viața Dvs., etc.

Cartea poate fi citită selectiv:

pentru cateheză, practică bisericească și monahală puteți citi capitolele 1 + 2 + 3 + 4 + 12 + 17 + 18 + 19 + 20 + Anexa 1 („Psaltirea binecuvântărilor“).

pentru profile degenerative puteți citi capitolele 1 + 2 + 4 + 6 + 7 + 8 + 9 + 13 + 14 + 15 + 16.

pentru planificarea sistemică a degenerării puteți citi capitolele 1 + 2 + 10 + 11 + 15.

 

 

 

Comments are closed.