Proiectul ISS – OSS

Proiectul Infrastructura Societatii Sacrului – Organizarea Societatii Sacrului

Pink terror, începutul WW3 și războiul total contra ortodoxiei

Mesaj important din State (SUA–Arizona) a părintelui arh.Efrem Filotheitul:

„Eu voi muri curând aici, le–a răspuns dânsul. Dar voi plecați începând de azi.“

Prin toamna lui 2018 ajung din întâmplare să vizionez pe youtube seria de conferințe ale analistului american JR Nyquist, care au fost postate pe youtube în februarie 2012. Site–ul personal al lui JR Nyquist este disponibil aici: https://jrnyquist.blog/

În aceste filmulețe apare un băiat intelectual, inteligent, educat, convingător și ușor speriat, care ne spune că are informații certe de la serviciile de informații militare americane, conform cărora este iminentă detonarea unei mini–bombe nucleare, într–un mare oraș american.

Seria episoadelor „J.R. Nyquist On World War 3 – Coming Nuclear Attack“ este disponibilă pe youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=F10OYMfbvcQ&list=PLE4459C280C37FAD2

sau direct aici:

De asemenea, apar pe internet alte articole „clarificatoare“, cu privire la un eveniment „terorist“ major, denumit pink terror (teroarea roz). Acest atac terorist de tipul „pink terror“ înseamnă detonarea unei mini–bombe nucleare într–un oraș american, cele mai vizate ținte fiind New York, Los Angeles sau San Francisco (datorită propagării mondiale a mândriei sodomite).

https://www.financialsense.com/contributors/jr-nyquist/grey-terror

https://oneway2day.wordpress.com/tag/spetsnaz/

Scenariul „teroriștilor“ care pornesc WW3 prin „pink terror“ nu putea lipsi din propaganda filmelor. În anul 2019 englezii au produs o porcărie de film, dar care conține toate elementele propagandistice ale viitorului care este deja anunțat.

Este vorba despre filmul Invasion Planet Earth, unde se arată salvarea rasei umane de către „extratereștrii cei buni“ (adică de demoni). Anterior în altă dimensiune acești „extratereștri cei buni“ nimiciseră prin grele lupte o flotă galactică de invazie a pământului, condusă de altă specie, de „extratereștrii cei răi“.

Ce poate fi mai mizerabil decât acest scenariu planificat pentru vremurile războiului mondial: niște extratereștri buni (real demoni, draci) veniți din „deep space“ ne salvează de la invazia unor alți extratereștri care sunt răi (alți demoni sau holograme).

Dacă se va întâmpla acest scenariu, tot războiul galactic de pe cer va fi de fapt o imensă farsă realizată prin holograme: nave, lasere, lupte, etc., toate vor fi holograme.

După ce înving într–un război galactic pe „extratereștrii cei răi“, „extratereștrii cei buni“ (demonii) se grăbesc să salveze rasa umană, deoarece pe pământ începe la nivel planetar WW3 (al treilea război mondial).

Filmul prezintă cum acest război planetar începe prin detonarea unor mini–bombe nucleare în câteva mari orașe americane. Bombele sunt detonate de către „teroriști“, fără a se spune ce fel de teroriști sunt aceștia și care sunt motivațiile acțiunii lor.

În prezentarea filmului este arătată și detonarea a 2 mini bombe nucleare, în 2 mari orașe americane; o detonare pare să fie lângă Central Park, asupra cartierului Manhattan din New York.

Promo al filmului tip propagandă „Invasion Planet Earth“ la acest link https://youtu.be/okNzOq0R8yE, sau direct aici:

Deși nu apare în acest film, pentru un alt tip de „credincioși“, sataniștii au pregătit și un scenariu de rezervă. Este vorba despre teoria pământului plat, care este încercuit la margini de un zid de gheață (Antarctica), dincolo de care pe „plăcinta“ plată numită Pământ ar mai exista niște oceane și continente „ascunse“, unde există civilizații avansate cu origine galactică.

Scenariul satanic prevede că aceste civilizații (real demoni, draci) aflate pe continentele ascunse ale „plăcintei“ plate Pământ vor veni să ne salveze de la extincție în 2 variante: fie vor apare dinspre Antarctica să ne salveze de „extratereștrii cei răi“ (real demoni, draci) care sunt invadatori veniți din „deep space“, fie vor apare dinspre Antarctica spre sfârșitul WW3 când are loc războiul dintre Gog (China) și Magog (Rusia), pentru a ajuta omenirea să pună capăt acestui conflict.

Pentru exemplificarea acestei manipulări, iată mai jos o fotografie preluată de pe canalul telegram Galliactica, care arată harta pământului plat și continentele ascunse de dincolo de Antarctica, unde ar exista aceste civilizații avansate cu origine extraterestră.

Apoi ca treburile să fie clare și pentru cei fără imaginație bogată, ni se prezintă și chipul unui astfel de pământean (diavol în trup umanoid) venit din zona galactică Aldebaran și care trăiește pe „plăcinta“ plată Pământ, undeva în continentele avansate tehnologic situate dincolo de zidul Antarcticii.

Este de remarcat efortul celui care a lucrat în Photoshop această fantezie, omul este bun la prelucrări foto, dar există o reală problemă la capitolul realism tehnologic. Extratereștrii veniți pe continentele noastre ascunse de dincolo de Antarctica de la o distanță fantastică, din zona stelei Aldebaran ?! Mai aproape de Pământ nu erau disponibili alți extratereștri (draci) ?

https://en.wikipedia.org/wiki/Aldebaran . 

harta pământul plat cu extratereștrii (dracii) de dincolo de Antarctica

Așa cum bine bănuiți, „salvatorii“ civilizatori umanoizi veniți de pe aceste continente „ascunse“ aflate dincolo de bariera Antarcticii vor fi de fapt demoni întrupați în trupuri umanoide.

Navele lor super–avansate cu care vor ateriza în orașe sunt deja construite aici, pe pământul nostru SFERIC, în locații izolate (Siberia, Australia, Sahara, fundul Oceanului Pacific, etc.) și folosindu–se toate tehnologiile care ne–au fost ascunse în ultimii 100 ani. 

Scenariul 1 – vinovații sunt rușii fanatizați ortodox din spetsnaz (coordonare GRU) și doctrina teologică ortodoxă (implicit toți creștinii–ortodocși în general).

Revenind la atacul nuclear terorist asupra unor orașe americane, conform informațiilor militare secrete primite de analistul american J.R. Nyquist, vinovații unui astfel de atac „terorist“ ar fi niște ruși ortodocși fanatici, mai precis o echipă specială spetsnaz compusă din fanatizați religios de dogmatica/religia creștin–ortodoxă.

S–ar părea că acest scenariu este corect, fiind susținut de scrierile agentului/defectorului rus GRU Viktor Suvorov, cel care a dezvăluit existența unui plan rusesc de completă distrugere a SUA în 3 etape: grey terror (teroarea gri – multe atacuri „teroriste“ de mici dimensiuni), pink terror (teroarea roz – atacuri „teroriste“ nucleare) și red terror (teroarea roșie – război civil religios + războiul militar deschis).

Deoarece etapa „grey terror“ a fost deja consumată în SUA, se pare că pasul următor obligatoriu este înfăptuirea evenimentului „pink terror“.

Conform informațiilor culese de agenții americani, viclenii ruși ar disimula acest „pink terror“ (atac „terorist“ nuclear) printr–o grupare teroristă arabă. Dar surpriză, iată că vigilenții agenți americani au aflat despre această monstruoasă conspirație rusească și au anunțat lumea despre ea.

Deci toate sunt „clare“, publicul american și întreaga lume este bine „informată“ (adică dezinformată). Dacă un astfel de eveniment înfricoșător ar avea loc, adevărații vinovați nu sunt ISIS sau fanaticii arabi, ci vinovații de serviciu vor fi neapărat următorii: președintele Putin, FSB, GRU, echipa spetsnaz compusă din fanatizați religios, care doresc să pedepsească un oraș american pentru păcatul sodomiei, conform cu doctrina religioasă ortodoxă care prevede pedepsirea desfrânării.

După ce am văzut seria de filmulețe și articolele disponibile pe internet despre pink terror am fost ușor neliniștit. Cine ar putea avea nebunia să facă așa ceva? Este o imensă naivitate să detonezi o bombă nucleară într–un oraș american (sau oriunde în lume) și să crezi că scapi din treaba asta, ascunzându–te în spatele fanaticilor religioși arabi sau în spatele unor așa–ziși fanatici ultra–religioși ortodocși. Am considerat că este prea de tot, nimeni nu poate fi atât de nebun ca să gândească sau facă așa ceva.

Orice organizație care planifică și face un astfel de atac „terorist“ va fi prompt identificată și pedepsită. Infrastructura militarizată a SUA (armata, serviciile secrete, industria militară, politicienii) nu cunoaște noțiunea de milă și evident nu vor avea nici o milă pentru oamenii, organizația și țara care va îndrăzni așa ceva.

Pentru atentatul „terorist“ asupra turnurilor gemene în care au murit până în 5.000 cetățeni, americanii au spulberat complet statul Iraq și au produs daune majore în Siria, Afghanistan, Egipt și Libia. Dar ce vor face americanii pentru un atac „terorist“ nuclear care va duce la 10.000 decese pe loc și alte zeci de mii de morți ulterior. Deci mă gândeam că nimeni nu poate fi atât de nebun și inconștient să planifice serios o asemenea monstruozitate.

Scenariul 2 – vinovații sunt oculta neo–marxistă globalistă infiltrată în instituțiile statului american.

Dar nu la mult timp după dezvăluirile lui J.R. Nyquist dau peste un articol–șoc pe siteul Covert Geopolitics, dezvăluie faptul că lucrurile sunt mult mai grave decât s–ar putea crede:

https://geopolitics.co/2015/03/11/hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/#more-24397

Printre multe altele, în acest articol șocant se spune că agenții ocultei mondiale satanice au plantat mini bombe nucleare în multe orașe americane (și europene), în scopul șantajării politicilor interne și externe ale administrației SUA, pentru a realiza avansul către Noua Ordine Mondială (antihristică, satanică).

Dintre aceste bombe, unele ar fi fost dezamorsate, dar altele sunt încă active și pot fi detonate pentru a simula/înscena un atac „terorist“ comis de ruși ortodocși fanatizați religios.

Deci există planificat acest atac „terorist“ de a detona o bombă nucleară în State, dar el nu este planificat de FSB, GRU, ruși, arabi sau vreo echipă de fanatici ortodocși spetsnaz. Dar pentru public mai puțin contează adevărul, cine a planificat și gândit o asemenea nebunie.

Dar indiferent care este adevărul, conform celor dezvăluite inițial de analistul J.R. Nyquist, mass–media occidentală (mii de ziare, bloguri și canale TV) va spune povestea care este dinainte gata pregătită. Imediat vinovații vor fi declarați rușii, fanaticii religioși din spetsnaz și, în ultimă instanță, concepția religioasă ortodoxă care i–a motivat pe acei ruși să pedepsească practici complet interzise de Dumnezeu, precum sodomia și desfrânarea.

Un aspect important. Vă rog să observați că doar în primă fază vinovații „de serviciu“ pregătiți de propaganda media occidentală sunt fanaticii ruși spetsnaz, miza reală a unui posibil „pink terror“ este acuzarea de terorism religios a credinței creștin–ortodoxe și acuzarea de terorism religios a tuturor indivizilor și popoarelor creștin–ortodoxe.

Miza reală a unui posibil eveniment „pink terror“ și a propagandei media care va urma nu va mai avea nicio legătură cu „fanaticii“ spetsnaz, miza reală este de fapt incriminarea din start, fără drept de apel, că religia creștin–ortodoxă este o religie criminală–teroristă și că orice cetățean creștin–ortodox este din start un criminal–terorist al planetei.

O astfel de propagandă trebuie din start demontată și Adevărul trebuie spus și știut. Cine ar comanda o asemenea decizie și cei care o vor realiza trebuiesc cunoscuți public și trași la răspundere. Trebuie pedepsiți în mod individual și organizațional indivizii care ar putea ordona și realiza un asemenea pretext de război nuclear generalizat.

Scenariul 3 – vinovații sunt posibil chinezii, iranienii, sud–coreenii, și mai probabil oculta neo–marxistă satanică americană infiltrată în instituțiile statului SUA.

După ce a expirat manipularea cu rușii spetsnaz fanatizați de ortodoxie (coordonați de GRU, FSB), în iunie 2020 apare pe internet un interview cu Dna Celeste Solum, o fostă angajată FEMA și foarte posibil având actual același rol public ca „jurnalistul“ J.R. Nyquist. Adică un fel de „fereastră“ pentru public a serviciilor de informații militare ale SUA (din zona patrioților americani).

https://www.henrymakow.com/2020/07/the-danger-we-face-an-extreme-view.html

https://www.brighteon.com/8ca8da3b-56da-47b8-b31b-e2afd18b9c10  (după minutul 47)

Dna Celeste Solum reia atenționările trecute ale lui J.R. Nyquist, cu privire la un eveniment nuclear în orașele americane. Ea spune că în orașe americane există plantate mini–bombe nucleare clasice („micro–nukes“, cu explozie tip ciupercă), dar și mini–bombe nucleare fără acțiune explozivă, care produc contaminare radioactivă.

Aceste „dirty bombs“ posibil ar fi plantate de chinezi, iranieni, sud–coreeni și cel mai probabil ……….. de oculta neo–marxistă satanică americană infiltrată în firmele și instituțiile federale ale SUA (Departamentul de Stat, corporațiile de producție militară, CIA, FBI, etc.).

https://en.wikipedia.org/wiki/Dirty_bomb

Adică de fapt Dna Celeste Solum ne spune adevărul: este vorba despre o conspirație criminală reală, realizată de către cetățeni „americani“ trădători ai SUA, bine poziționați în toate instituțiile statului american, dar care acționează la ordinele unei oculte mondiale globaliste sataniste, care dorește implementarea Noii Ordini Mondiale.

Ea spune clar, este vorba despre „american nukes“, „our own making“, adică în traducere „sunt bombe nucleare americane, făcute de noi“. 

De data aceasta atenționarea specială a Dnei Celeste Solum este pentru rețeaua de metrou din New York, care ar fi vizată de o mini–bombă nucleară fără acțiune explozivă, dar care produce contaminare radioactivă („dirty bomb“).

Dacă în zona subterană a stațiilor de metrou din New York este detonată o „dirty bomb“, în acest caz, imediat zeci de mii de oameni ar fi contaminați radioactiv și apoi ar muri apoi la intervale de timp variabile (săptămâni, luni, ani).

În acest moment lucrurile devin destul de clare și grave: există intenția și planificarea reală de a detona câteva mini–bombe în mari cartiere (orașe) americane și/sau în rețeaua subterană a stațiilor de metrou.

Apoi pe modelul distrugerii/detonării turnurilor gemene (11 septembrie 2001), vina va fi aruncată pe niște „teroriști“ arabi, chinezi, iranieni, nord–coreeni sau ruși fanatizați religios. Mai puțin contează de unde vin acești „teroriști“, important este să apară exploziile, victimele și teroarea media, important este să se falsifice adevărul.

Precum la detonarea (nucleară, din interior a) turnurilor gemene, toată lumea „bună“ (politicieni, intelligence, media) știe că de fapt este o conspirație internă, realizată de cetățeni „americani“ criminali psihopați, neo–marxiști, globaliști.

Doar că spre deosebire de „atacul terorist“ asupra turnurilor gemene cu avioane holograme, de data aceasta falsificarea adevărului trebuie să ducă nu doar la câteva războaie locale (precum Iraq, Afghanistan, Siria, Libia, Somalia, Yemen), ci chiar la declanșarea unui război mondial nuclear generalizat (WW3).

Probabil s–au ocupat „băieții deștepți“ (sataniștii din „deep state“ din CIA, FBI, corporații, DoD, etc.) de toate aspectele falsului, nu este greu de găsit în imensitatea Americii vreo 20 „teroriști“ arabi, iranieni, afghani, nord–coreeni, ruși, etc., cu antecedente de consum intensiv de droguri, eventual care anterior au trecut prin programe de programare mentală gen MK–ULTRA.

Și nu este greu de creat o „conexiune evidentă“ a acestor „teroriști“ către GRU, FSB sau alte servicii de informații din zona arabă. Iată ce ușor se poate ajunge la un război militar generalizat, folosindu–se de același scenariu mincinos: printr–un copy–paste răsuflat cu „atentatul terorist“ din 11 septembrie 2001.

Mai există un aspect. Citind diferite materiale media și interviuri publice, se ajunge la o singură concluzie îngrijorătoare: toată „lumea bună“ din SUA (politicieni, intelligence, media) știe că în câteva orașe americane sunt plantate mini bombe nucleare, clasice cu explozie sau fără explozie nucleară („dirty bombs“) care generează contaminare nucleară.

Dar în mod ciudat, se pare că în SUA singura preocupare a celor din mass–media + comunitatea intelligence + „lumea bună“ (afaceri, politică, etc.) este doar să se găsească un vinovat prestabilit pentru treaba asta (?!).

Nu există o preocupare reală, cum să fie arestați nebunii criminali și psihopați care au conspirat o asemenea monstruozitate, nu cum să fie oprit acest eveniment, nu cum au ajuns acele bombe în orașele americane, nu cine trebuie să se implice pentru a opri o astfel de nebunie.

Singura lor grijă în SUA este de a pregăti terenul prin propagandă ordinară și răsuflată, pentru a arunca vinovăția pe cine trebuie: chinezi, ruși, iranieni, sud–coreeni, eventual „fanaticii“ religioși ortodocși din Europa de Est. Pentru această mass–media + intelligence lucrurile sunt foarte „clare“, falsul trebuie promovat rapid în locul adevărului.

Probabilitatea realizării unei înscenări/mascaradei criminale nucleare în SUA (evenimentul „pink terror“).

Trebuie să ne punem o întrebare vitală: cât de mare este probabilitatea apariției unui astfel de eveniment?

1. Conform ultimelor vești din State, probabilitatea apariției evenimentului „pink terror“ este destul de mare.

Românii din SUA sunt îndemnați categoric de duhovnicul lor (starețul Efrem Filotheitul) să părăsească de urgență și definitiv teritoriul american, deoarece acolo în scurt timp se va petrece ceva groaznic.

Să fie oare vorba despre un eveniment de tipul „pink terror“, să fie oare vorba despre înscenarea unui atac „terorist“ nuclear și declararea ca vinovați a rușilor (chinezilor, iranienilor, etc.) și a ortodocșilor în general? Să sperăm că nu.

https://stranaortodoxa.wordpress.com/2019/01/16/parintele-efrem-filotheitul-i-a-trimis-urgent-acasa-pe-ucenicii-sai-europeni-batranul-i-a-chemat-si-le-a-dezvaluit-o-descoperire-pe-care-a-avut-o-anume-ca-urmeaza-sa-se-intample-ceva-foarte-rau-pe-c/

https://ortodoxiamarturisitoare.wordpress.com/2019/01/15/parintele-efrem-filotheitul-si-a-trimis-ucenicii-acasa-spunandu-le-urmeaza-sa-se-intample-ceva-foarte-rau-pe-continentul-nord-american/

https://ortodoxiacatacombe.wordpress.com/2019/01/15/parintele-efrem-filotheitul-si-a-trimis-ucenicii-acasa-spunandu-le-urmeaza-sa-se-intample-ceva-foarte-rau-pe-continentul-nord-american/

2. Desenele animate Simpson create de caricaturistul („fostul“ agent CIA) Matt Groening au prostul obicei de a face profeții destul de bunicele, cu o marjă de realizare faptică de peste 80%.

Pe canale Telegram (și pe internet) circulă câteva imagini dintr–un episod Simpson, care prezintă o detonare nucleară în apropierea unui parc mare și a unui cartier rezdențial, cu data 5 mai 2024, evenimentul fiind prezentat ca având legătură cu războiul din Donbass–Ucraina.

Grav este că în anii trecuți aceleași  imagini arătau detonarea nucleară pentru anul 2022, deci probabil că între timp planurile unei înscenări/mascarade criminale au fost doar revizuite, nu au fost abandonate.

Ca o coincidență stranie, la începutul acestui articol arătam că în filmul „Invasion Planet Earth“ războiul militar WW3 începe cu o detonare nucleară tactică în zona rezidențială Central Park, din New York.

Imaginile din desenele Simpson sunt următoarele:

3. Cât de probabilă este înscenarea unui asemenea atac „terorist“ nuclear? Foarte probabilă, dacă ținem seama de cine este în spatele acestei conspirații, și dacă ținem seama de atenționările și îndemnurile acestor mari duhovnici, de a pleca de urgență și definitiv din SUA.

Se știe că războiul mondial care vine (WW3) este lăsat de Dumnezeu în special pentru păcatul desfrânării. Nu vorbim aici doar despre sodomie și păcatul și mai mare al mândriei sodomiei, ci și de desfrânarea (prea–curvia) existentă în cadrul căsătoriilor.

În țările occidentale, conform testelor ADN de paternitate, în mod variabil per țară, până la 20% dintre copii născuți în cadrul familiilor nu au ca tată biologic pe soțul femeii (!). Vorbim deci despre o uriașă prea–curvie existentă și normalizată.

De asemenea, o consecință directă a desfrânării prin prea–curvie a cetățenilor căsătoriți este și o parte din zecile de milioane de avorturi care au loc în fiecare an.

Trebuie să luăm în seamă și plățile pe care le are de făcut în fața lui Dumnezeu poporul american pentru încălcarea sistematică a legilor războiului, pentru uciderea continuă a populației civile. Peste tot în lume pe unde au fost, americanii s–au comportat ca în Vestul sălbatic cu indienii, adică au ucis cam tot ce se putea ucide.

Prin bombardamente aeriene, în WWII americanii (secondați de englezi) au ras de pe fața pământului orașe întregi pline de copii, femei și bătrâni. Au pierit astfel peste 4 milioane de germani, japonezi, români (la București și Drobeta Turnu Severin), francezi, italieni, sârbi. Detonările nucleare peste civilii din Japonia deja învinsă trebuie și ele „plătite“.

Aceste uriașe crime contra umanității încă nu au fost plătite de urmașii „eroilor de război“ englezi și americani care au ucis cu bombe peste 3 milioane de civili germani, ele urmează să fie plătite. Toate crimele din WW2 vor fi plătite cu sânge englez și american, până la ultimul copil german ars de viu de bombele lor cu napalm.

Foc (napalm) au turnat peste Germania ani întergi, zi și noapte, dar apa din oceane va veni peste ei, zi și noapte. Este cineva în Anglia sau SUA care se îndoiește că aceste plăți de vieți vor fi făcute până la ultimul civil? indiferent de puterea militară a acestor state super–militarizate.

Uciderea premeditată a aprox. 1 milion prizionieri de război germani între 1945–1948 prin înfometare și boli introduse în lagăre (tifos) trebuie și ea plătită. Toate acestea sunt crime contra umanității, complet interzise de legile războiului.

Apoi, mult mai grav, există evaluări neoficiale că după WW2 elita de conducere a SUA (NU poporul american, ci armata, serviciile secrete, bancherii) au ucis în lume aproximativ 60 milioane oameni, asupra cărora nu aveau nici cel mai mic drept.

Americanii trebuie să plătească în fața lui Dumnezeu crimele lor directe și indirecte (militare) din: Coreea, Vietnam, Panama, Guatemala, Nicaragua, Serbia, Iraq, Siria, Afganistan, Libia, Somalia, Yemen, Cambodgia, Laos, Chile, Cuba, etc, etc, etc.

Dar nu vorbim doar despre victimele intervențiilor armate directe și ilegale, ci și de victimele indirecte ale căror vieți au fost curmate sau distruse prin: trafic de droguri, vânzări de armament, vânzări de vaccinuri, lovituri de stat, susținerea unor dictatori sângeroși, susținerea unor structuri mafiote interlope (răpiri de fete, prostituție, trafic de oameni, extorcări, șantaje, pornografie, liste de asasinate politice și economice), falimentarea unor fabrici de producție, poluarea intenționată a oceanelor și pădurilor, poluarea apelor subterane, poluarea atmosferei, etc, etc., etc. Anual pe această planetă mor zeci de mii de oameni datorită traficului și consumului de droguri coordonat de SUA (CIA), zeci de mii de fete și copii mor ca urmare a abuzurilor sexuale, alți zeci de mii mor datorită armelor vândute de SUA.

Este înfricoșător câți civili și mai ales copii au ucis americanii în cadrul „pax americana“ instituită de ei pe glob după WW2. Este înfricoșător și ce crime se pregătesc să facă în viitor. Este înfricoșător cum vor plăti englezii și americanii toate aceste crime directe și indirecte.

Toate aceste uriașe crime nu au fost făcute de poporul american (și englez) în sine, dar ele au fost făcute în numele lui și pentru bunăstrarea lui. Astfel că deasupra americanilor stă suspendată o uriașă „plată“, care va fi „plătită“ într–un mod sau altul, până la ultima picătură de sânge care s–a vărsat pe acest pământ în numele lor și pentru bunăstarea lor.

4. Este intrigant de observat că în anul 2021 americanii au lansat filmul „Don’t Look Up“, care este o satiră reușită a ignoranței și inconștienței cumplite în care trăiește în acest moment elita militară+intelligence+politică+business și majoritatea poporului american.

Este o satiră doar până în punctul în care înțelegem că filmul se referă la extincția completă a națiunii americane. Ceea ce în film se și întâmplă. Desigur catastofa putea fi evitată, semnalele de alarmă au fost date din timp, dar nebunia elitei politice+business a dus în cele din urmă la extincția întregului popor american.

Acesta este un film complet diferit față de alte zeci de filme americane apocaliptice, care se încheie cu speranța: „ok gata, greul a trecut, acum putem începe să reconstruim tot ce a fost distrus“.

În filmul „Don’t Look Up“ speranța este ucisă din fașă, odată cu ignoranța și inconștiența elitei, care practic condamnă întreg poporul la o extincție probabilistică–matematică zdrobitoare.

Prin acest film putem observa practic că în inconștientul colectiv al poporului american deja „lucrează“ teama unei extincții complete și vinovăția legitimă pentru acest lucru.

Titlul filmului „Nu privi în sus“ este de fapt un slogan politico–religios de a nu privi „în sus“, adică spre Dumnezeu, Viață, Adevăr, Realitate, oameni, stele și eternitate, ci privește (precum un porc) doar „în jos“, doar spre „mocirla“ patimilor (droguri, sex, alcool, etc.)„mocirla“ banilor (din speculații financiare și vânzarea de bombe, cât mai multe bombe), afacerilor „de succes“ și satisfacțiilor materiei vremelnice, care duhovnicește și lumește nu pot sfârși decât printr–o COMPLETĂ EXTINCȚIE.

https://ro.wikipedia.org/wiki/Nu_privi%C8%9Bi_%C3%AEn_sus

Consecințele previzibile unui astfel de atac „terorist“ nuclear, când mass–media mondială va „demonstra“ la ordin că treaba asta a fost făcută de ruși spetsnaz fanatizați religios de ortodoxie.

1. În doar câteva luni Europa va fi burdușită de tancuri și divizii americane, Scandinavia, parte din România (Transilvania), Polonia și Țările Baltice vor fi complet ocupate de întregi divizii NATO. Rusia va ocupa preventiv Bielorusia, Republica Moldova, Ucraina și foarte posibil (conform logicii militare elementare) o parte din România (zonele Maramureș, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia).

În partea de centru–sud a Europei, granița NATO–Rusia ar putea fi direct pe munții Carpați. WW3 va începe undeva la maxim 1 an de zile de la atacul „terorist“ nuclear (pink terror).

2. Apoi însă, în scurt timp, se va cristaliza la nivel mondial o concepție publică anti–ortodoxă, care va duce la un război așa cum a fost profețit. În ultimă instanță vinovații pentru atacul terorist nu vor fi declarați oamenii, ci dogmatica și credința creștin–ortodoxă.

Prin mass–media se va crea asocierea „ortodocși=teroriști criminali“ și „ortodoxie=terorism internațional“, ceea ce va duce la un efort mondial organizat de exterminare completă a ortodoxiei și a ortodocșilor: state, oameni, biserici, cărți, idei, obiecte de cult, icoane, haine preoțești, drepturi legale, autoritate morală.

Deoarece ortodoxia va însemna terorism, în toată lumea, în toate țările (exceptând țările ortodoxe), ortodocșii vor fi prigoniți, vânați, uciși, internați/izolați preventiv în lagăre din care nu vor mai scăpa cu viață.

De aceea ortodocșii români din State (și greci, ruși, sârbi, etc.) sunt sfătuiți ca urgent să plece imediat și definitiv acasă, în țările lor de origine. Urgent, cât de urgent posibil.

Dacă acest „pink terror“ se va întâmpla conform cu scenariul pregătit încă din anul 2004 (adică cu învinovățirea ortodocșilor și în general a ortodoxiei), nimeni nu trebuie să aibă nici o iluzie: WW3 va fi un război dus cu dedicație contra ortodoxiei și contra ortodocșilor, va fi un total război de exterminare a ortodoxiei și a ortodocșilor.

Deci falsul este gata pregătit: „vinovatul“ suprem care trebuie pedepsit pentru „pink terror“ este ortodoxia, dogma și credința religioasă care a produs fanaticii din spetsnaz, care au planificat și detonat o mini–bombă nucleară într–un oraș american.

Avertismentul Arh.Efrem Filotheitul din toamna anului 2018 trebuie luat foarte în serios, la pachet cu dezvăluirile despre mini–bombele nucleare plantate în orașele americane.

Apoi va urma ceea ce este pregătit: aruncarea vinei pe „teroriștii“ ortodocși spetsnaz, GRU, FSB, Rusia și toți cetățenii ruși, ortodoxia și toți ortodocșii în general, oriunde se află ei în lume. În mass–media aservită ortodoxia va deveni o „doctrină fanatic–teroristă“ și toți cetățenii ortodocși ai planetei vor fi declarați „teroriști“ care trebuiesc exterminați, oriunde se află ei pe pământ.

În mod rațional și previzibil, este foarte indicat ca toți românii din State și Canada (și din toate statele anglo–saxone, protestante) să se întoarcă urgent acasă. Altfel există riscul să fie uciși în casele lor de furia protestanților și ateilor americani sau vor muri premediat în lagărele FEMA în care vor fi internați.

Deoarece americanii vor afla din media că atacul „terorist“ a fost planificat de ruși fanatizați ortodox, atunci orice individ ortodox din estul Europei va fi privit ca un potențial „terorist“.

Să nu mai aveți vise și planificări de emigrare și carieră în SUA, Canada, sau orice altă țară anglo–saxonă: Anglia, Australia, Noua–Zeelandă, etc.

Nu vă mai lăsați copiii la studii (liceu, universitare, masterate, etc.), cursuri de specializare–calificare și joburi sezoniere studențești în aceste țări. Nu vă mai lăsați copiii în State la tot felul de programe inter–universitare: școlare, vizite turistice istorice, spălat piscine, cursuri de business, etc.

Aduceți–vă de urgență acasă copiii care sunt în SUA (și Anglia, Canada, Australia, etc) la facultate, masterate, specializări, joburi bine plătite, cu afaceri.

Toți ortodocșii care sunteți de ani de zile emigrați cu familiile acolo vindeți tot și reveniți de urgență acasă.

Nu este nicio glumă: dacă va avea loc acest atac „terorist“ înscenat ortodocșilor și ortodoxiei, foarte puțini români din SUA (și din Anglia, Australia, Canada, Noua Zeelandă) vor mai apuca să se întoarcă acasă, doar aceia care vor mai prinde ultimele avioane către Europa. Toți restul vor muri acolo în condiții grele: arestați în lagărele FEMA, bătuți, asasinați, hăituți ca fanatici „teroriști“, uciși în propriile case, soldați în cadrul viitorului război civil american.

3. În cel mai grav scenariu, pe lângă războiul militar extern al NATO contra Rusiei, acest eveniment „pink terror“ organizat de „deep state“–ul satanist american va declanșa în SUA și războiul civil american pe fundament rasist și religios:

chinezii budiști + toți asiaticii musulmani + indienii hinduși + arabii musulmani + mexicanii + afro americanii (negrii, mulatrii) + sud americanii ……… cu toții vor fi contra evreilor și albilor creștini (în special creștin ortodocși, secundar catolici, protestanți).

Acesta va fi un război civil american de exterminare totală a rasei albe creștine de pe teritoriul SUA, milioane de albi vor fi vânați și uciși în casele lor, alte zeci de milioane de albi creștini vor fi capturați și trimiși în cele peste 1.000 lagăre de exterminare FEMA gata funcționale, unde vor fi cu toții (până la ultimul copil) uciși prin ghilotinare (tăierea capului).

Pentru acest război rasial și religios contra rasei albe creștine, în ultimii 20 ani China deja a infiltrat în SUA = 1 milion de tineri soldați aflați legal în SUA sub pretexte civile (studii, afaceri, muncă legală, etc.) + 1 milion de mercenari mexicani+sud–americani ilegali, antrenați în taberele para–militare din America Centrală (estimările sunt pentru primăvara anului 2023).

Cartelurile criminale din Mexic (precum și o bună parte din administrația statală și locală din Mexic) sunt controlate la vârf de serviciile de informații ale chinezilor, aceasta a fost de fapt miza războiului sângeros care a avut loc între clanurile interlope din Mexic.

După cumpărarea politicienilor și preluarea controlului asupra interlopilor din Mexic, chinezii au început infiltrarea SUA cu sute de mii de mercenari și interlopi adunați din toate țările Americii de Sud și Centrale.

Oare de ce chinezii au cheltuit zeci de miliarde de dolari pentru a aduce în SUA aproximativ 2 milioane de soldați chinezi și mercenari sud–americani? Să muncească în agricultură ? 

Directorii și oficialii din SUA (Armată, FBI, Departamentul de Stat, servicii secrete, șefii industriei de armament, etc.) știu totul dar sunt trădători sataniști (îndrăciți), plătiți, șantajați, etc., deci tac și nu fac nimic pentru a opri acest halucinant genocid planificat al creștinilor albi, deoarece la nivelul executiv cu toții sunt trădători sataniști ai Americii și ai propriei rase albe–creștine, unii sunt mituiți de chinezi cu sume uriașe de bani, alții sunt șantajați cu dosare de pedofilie (vezi scandalul insulei lui Epstein).

Un aspect care spune totul despre ce li se pregătește creștinilor albi din SUA, cine dezvăluie în SUA astfel de informații grave pentru viitorul creștinilor albi este imediat catalogat de presa oficială mituită ca fiind „conspiraționist care incită la ură rasială“, și conturile de pe Facebook, YouTube, etc. îi sunt închise.

Asta deși filmările, statisticile, documentele și faptele obiective arată/dovedesc exact acest lucru: mii de sud–americani trec ilegal și sistematic în SUA în fiecare lună și nimeni nu știe unde ajung acești oameni, sute de mii de tineri chinezi au intrat legal în SUA și iarăși nimeni nu știe exact unde se află acești oameni. Toți aceștia sunt doar bărbați tineri până în 35 ani și cu profil militar, nu sunt familii cu copii.

Apoi în SUA sunt finanțate (oare de cine) mii de resurse media (TV, ziare, bloguri, conturi FB, etc.) și zeci de organizații civile para–militare care incită la ură împotriva albilor creștini, care monitorizează „la sânge“ și arată toate relele făcute de albi și nu văd toate celelalte crime făcute de americanii non–albi, care sunt mai multe (avorturi, crime, tâlhării, jafuri, spargeri de case, trafic de droguri, răpiri de persoane, violuri, extorcări, etc.).

Dacă ești un cetățean alb și încerci să arăți public aceste realități obiective și dovedibile prin statistici/documente, ești catalogat drept un „alb rasist“ și toată activitatea civică de pe FB, YouTube, etc. îți este interzisă.

Deci românii care vor rămâne în SUA vor muri departe de țară, umiliți, singuri, neștiuți, necunoscuți, lipsiți de apărare, vânați, torturați, ghilotinați. Doamne ferește de un așa eveniment și Doamne ajută pe toți românii să se întoarcă urgent acasă. Dacă va fi să moară, cred că fiecare va dori să moară acasă, aici în țara lui, cât mai aproape de locurile natale și de mormintele părinților și ale strămoșilor.

Update din mai 2020

În ultima vreme au apărut noi știri pe internet, adevărate sau posibil false, dar toate fiind de natură să arate că într–adevăr nu este de glumă, nori negri se adună deasupra Americii (SUA+Canada).

Este foarte indicat ca românii să se întoarcă urgent acasă, acum cât încă se mai poate face acest lucru.

1. O primă astfel de știre este apariția pe internet a discursului secret ținut de ministrul apărării din China, din anul 2003.

https://jrnyquist.blog/2019/09/11/the-secret-speech-of-general-chi-haotian/

Discursul este din categoria „hard“ (nebunie+demență+psihopatie+premeditare criminală la nivel înalt), oficialul chinez vorbind deschis despre planul de colonizare și cucerire completă a Americii (SUA+Canada) folosind arme biologice avansate: viruși complecși creați în laborator și viruși ucigași pe bază de markeri genetici (care știu să facă diferența dintre populația albă+neagră+creolă+hispanică și populația galbenă).

Este un discurs peste nivelul de psihiatrie, care depășește capacitatea intelectuală și morală de înțelegere a unui om normal. Viețile omenești sunt planificate precum aruncarea la gunoi a pătrunjelului stricat. Cu mare lejeritate se vorbește despre „curățarea“ teritoriului american de 1–200 milioane indivizi americani, la pachet cu disponibilitatea pentru moartea a 5–600 milioane indivizi chinezi.

Este menționată și preocuparea oficialilor chinezi de a porni WW3 cât mai rapid posibil, înainte de prăbușirea lor socială, care este preconizată de analiștii economici pentru luna martie–aprilie 2024.

O veste „bună“ pentru americani și foarte rea pentru europeni este că epidemia COVID pornită în septembrie 2019 din Wuhan ar putea să ducă la schimbarea geo–strategică radicală a obiectivelor chinezilor pentru „spațiu vital“, aceștia reorientându–se urgent și imediat spre colonizarea/cucerirea zonei Siberia (Rusia).

În acest mod se va împlini profeția știută, la sfârșitul WW3 chinezii vor fi cucerit întreaga Siberia, până la Urali.

2. O altă știre din categoria „hard“ (nebunie duhovnicească) este apariția pe internet a știrii șocante că în munții Neamțului soldați americani (mercenari) împreună cu jandarmi și polițiști locali „vânează“ (ucid la propriu) noaptea pustnicii și sihaștrii din zona Sihăstria–Sihla–Agapia.

https://actadiurna2016.wordpress.com/2020/04/29/ce-cauta-vehicule-cu-militari-americani-si-romani-in-padurile-din-muntii-neamtului/

https://danielvla.wordpress.com/2020/04/26/ce-cauta-vehiculele-cu-militari-romani-si-americani-in-padurile-din-muntii-neamtului-monteaza-antene-5g-sau-cauta-crestini-retrasi-si-pustnici-sau-si-altceva/

Cine are curajul să se joace de–a moartea cu pustnicii, cu „sarea pământului“, care sunt „copii“ speciali ai lui Dumnezeu? Cine are curajul să–L înfrunte și ofenseze pe Însuși Dumnezeu?

Dacă informația este adevărată și așa stau treburile, atunci cam ce pedeapsă poate veni peste teritoriul și populația SUA?

Cam ce pedeapsă poate lăsa Dumnezeu să vină în mod individual peste oamenii (și conform Vechiului Testament, inclusiv peste familiile acestora) care planifică și realizează în România astfel de lucruri îngrozitoare, care nu au avut loc niciodată în țara noastră?

Cam ce pedeapsă poate veni peste persoanele (și conform Vechiului Testament, inclusiv peste familiile acestora) care se implică direct, pe teren, în astfel de activități care creează păcate deosebit de grave, strigătoare la Cer?

Cam ce pedeapsă poate veni peste aceia (și conform Vechiului Testament, inclusiv peste familiile lor) care cenzurează, minimizează, manipulează, mint, stopează accesul public la o astfel de știre gravă?

Cam ce pedeapsă poate veni peste aceia care deși au răspunderea și puterea publică (jurnaliști profesioniști, procurori, Guvern, SRI, DGIA, Mitropolia Moldovei, Prefectura județului Neamț, etc., etc.), în mod „inexplicabil“ totuși nu se implică pentru stoparea, cercetarea și verificarea acestor aspecte foarte grave scrise în presa on–line?

Dacă aceste fapte sunt reale, atunci americanii deja și–au pierdut în România TOT sprijinul populației și sunt buni să–și ia tancurile învechite și să plece acasă. Orice oficial și cetățean român care va mai susține (public, în ascuns) politica premeditată–criminală a SUA pe teritoriul României va fi considerat trădător, asociat acestor crime comise și judecat juridic ca atare.

Cu privire la teritoriul SUA, răspunsul ni–l dă Arhimandritul Elpidie Vaianakis, din insula Rodos, care spune că peste teritoriul Americii vor veni fenomene ale naturii deosebit de grave, nemaivăzute vreodată.

http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/parintele-elpidie-al-3-lea-razboi-mondial-religie-universala-foamete-provizii-alimente-disperare-cipru-grecia-distrugerea-turciei-dictatura-control-pecete-cipuri-prigoana-sfinti-incredere-dumnezeu/

Mai exact, în cadrul acestui interviu mai detaliat, părintele Elpidie spune despre America următoarele, citez:

„In acelasi timp in America vor avea loc diverse fenomene naturale nemaiintalnite care ii vor obliga pe americani sa nu se implice in razboi, iar Grecia va lua inapoi Constantinopolul si teritoriile pierdute din Asia Mica.“

Timpul estimat pentru apariția peste teritoriul SUA a acestor „fenomene naturale nemaiîntâlnite“ este perioada imediat după 2023. Ce poate însemna această profeție despre „fenomene naturale nemaiîntâlnite“ ? Evident că nimic din toate acestea nu s–ar profeți și nu s–ar întâmpla dacă politica economică și militară a SUA după 1945 ar fi fost alta.

Aceste profeții serioase ne arată că deasupra Americii s–a „strâns“ tot sângele victimelor nevinovate ale militarismului american, printre care, posibil, se află și sângele pustnicilor români vânați (la propriu) de mercenarii americani în România în perioada martie–mai 2020.

Apoi, niciun român care trăiește în SUA și Canada nu ar trebui să uite că sângele copiilor uciși de americani în Japonia, Germania, România, Vietnam, Cambodgia, Coreea, Irak, Afganistan, Siria, Serbia, Yemen, etc. strigă în fața dreptății lui Dumnezeu. Orice minimalizare a acestui fapt este o naivitate periculoasă.

Update din aprilie 2023.

Așa cum bine știm din presă, SUA și toate țările NATO duc un război tip proxy cu Rusia pe teritoriul Ucrainei. Miliarde de dolari au fost pompate pentru înarmarea Ucrainei, mii de mercenari sunt plătiți să lupte acolo. Printre altele acești mercenari și ucrainenii nazificați comit crime împotriva populației civile: execuții sumare, crucificări, tot felul de torturi, răpiri, violuri, etc.

Se folosesc în scop militar–propagandistic de clădiri publice: școli, spitale, grădinițe, etc., pe care le dinamitează și le aruncă în aer. Transportul mercenarilor are loc în multe cazuri cu autobuze galbene pentru elevi, iar stațiile de îmbarcare–debarcare sunt lângă obiective religioase: biserici, sinagogi, etc.

Zi de zi în Ucraina mercenarii americani trag cu armament american performant (rachete HIMARS, obuziere) asupra orașelor și satelor din Donbas, adică asupra populației civile. Cu puștile lunetă și rachetele anti–tanc ucid pe militari (voluntarii ruși și cei din Donbas). Comandourile britanice SAS coordonate de centrele NATO și sateliți distrug depozitele de muniții ale rușilor.

Tot sistemul de informații și coordonare prin sateliți al NATO muncește non stop pentru aceste ucideri ilegale, pentru continuarea războiului, care sunt fapte foarte grave în fața dreptății și mâniei lui Dumnezeu.

Datorită acestei implicări criminale și ilegale ale SUA și Angliei, doar până în septembrie 2022 au murit peste 200.000 mii soldați ucraineni și ruși, iar alți zeci de mii de militari și civili au fost grav răniți. Este o „notă de plată“ pentru America care crește zi de zi, deoarece fără implicarea directă a SUA acest război civil între creștinii slavi ar lua sfârșit în doar câteva zile.

Deci alte sute de mii de morți generate de politica și armele SUA, care se adaugă la lista uriașă de războaie și crime de război deja făcute de politica „pax americana“, care are la activ zeci de milioane de vieți pierdute și distruse.

Ca de obicei, miza reală a conflictului este cea economică. În septembrie 2022 s–a difuzat pe internet un scurt rezumat al unui raport complet, făcut de Rand Corporation din SUA pentru CIA, NSA, Departamentul de Stat, etc. Raportul a fost trimis la beneficiarii săi pe 25 ianuarie 2022.

Foarte pe scurt, analiza raportului indică declanșarea unui război în Ucraina și folosirea lui în așa fel, încât să servească pe termen lung intereselor americane: oprirea industriei în Europa Occidentală (prin stoparea furnizării gazului și materiilor prime din Rusia), șomajul masiv al muncitorilor calificați din Germania (Franța, Italia, etc.) care apoi vor fi recrutați pentru joburi în SUA, dependența Europei de resursele energetice ale SUA, blocarea cooperării economice cu China, etc.

Doar din „afacerea Ucraina“ America urmează să câștige în următorii ani 7–9 trilioane dolari. Deci strategii și decidenții americani din Rand, CIA, Dept. de Stat, etc. planifică în Europa un război cu sute de mii de morți, distrugerea industrială a Europei și șomaj pentru milioane de europeni, pentru ce ?! …… pentru ca America să „producă“ 9 trilioane de dolari.

Nimic nou pentru gândirea strategică nebunească a executivilor americani, care văd pe restul oamenilor din lume ca un fel de indieni primitivi, cu care poți face ce vrei tu. Și pentru care americani nu există Dumnezeu și legi duhovnicești.

Surprinzător, cel puțin până în septembrie 2022 toate recomandările făcute în acest raport s–au împlinit, ceea ce arată fie buna cunoaștere și anticipare a gândirii strategice rusești, fie mai probabil existența în Rusia, Ucraina, Germania și în general în statele europene a unei excelente rețele de trădători (și naivi, idioți utili) care lucrează pentru CIA și alte instituții americane.

La doar 1 lună după trimiterea la CIA și Dept. de Stat a raportului care recomanda începerea unui război în Ucraina, în februarie 2022 chiar această „minune“ se întâmplă: președintele Putin și generalii săi decid invazia militară în Ucraina. Nici dacă „dădeai în cărți“ nu ieșea o asemenea potrivire ….. dar sunt o altă poveste trădările uriașe făcute în Rusia cu ocazia acestui război (la Kremlin, FSB, Armată, GRU contrainformații militare, oligarhi, propagandă media).

Pe fondul embargourilor făcute de ruși, deja în septembrie 2022 în Europa se întâmplă ceea ce doreau analiștii americani: închiderea fabricilor, falimentul producției industriale, șomajul masiv al muncitorilor calificați, care pot fi preluați (recrutați) ieftin în SUA. Și lucrurile se vor agrava în iarna care vine.

Avertizați și spuneți colegilor dvs. din fabricile din Germania (Franța, Italia, etc.) să nu plece în SUA, să nu accepte propunerile de recrutare pentru SUA.

Doamne ferește cine face așa ceva, în următorii ani acolo în SUA vor muri, deoarece deasupra SUA este mânia lui Dumnezeu pentru zecile de milioane de crime făcute de instituțiile americane după 1945. Fiecare să stea cuminte în țara lui cu oricâte lipsuri vor fi, până va lua sfârșit această conspirație criminală. 

Sumarul raportului firmei Rand Corporation este următorul:

Rand Corporation for ukraina energikris – 25 ianuarie 2022.pdf

Notă: desigur „se încarcă“ cu aceste ucideri și alte popoare care se implică constant și agresiv în acest război civil slav, cu propagandă media, mercenari, armament, informații și bani (Anglia, Franța, Germania, Polonia, Turcia, Israel).

De aceea în WW3 Anglia va avea parte de o extincție a populației, deoarece peste Anglia va trece un uriaș val–tsunami radioactiv de 500 metri, care va ucide orice formă de viață. În WW3 și celelalte state vor suferi daune majore de infrastructură și oameni.

Despre valurile uriașe–radioactive aici:

https://issossproject.wordpress.com/2019/04/22/cat-de-mare-va-fi-valul-tsunami-care-ar-putea-ajunge-la-bucuresti-dar-pana-unde-ar-putea-ajunge-apa-radioactiva/

Revenind la „viitorul“ SUA, un eveniment de tipul „pink terror“ cu 10 mii de morți, câteva cutremure de 8 grade și ceva tornade nu vor putea echivala zecile de milioane de vieți omenești ucise și distruse datorită politicii militariste criminale planetare dusă de SUA după anul 1945.

Trebuie ceva mult mai mare, grav și colosal, pentru ca populația SUA să „plătească“ aceste zeci de milioane de morți. Iar acest „ceva“ va fi completa scufundare a Coastelor de Est și Vest a SUA în Oceanul Atlantic și Oceanul Pacific.

Scufundarea SUA în oceane este un eveniment geologic cunoscut și prevăzut științific, care va avea loc în mod natural peste câteva mii de ani. Dar care real va avea loc doar peste câțiva ani, în ultimul an din WW3 (posibil primăvara anului 2027 sau 2028), când China își va trăda aliatul (Rusia) și va începe cucerirea Siberiei.

Deoarece nu pot lupta strategic pe 2 mega–fronturi, rușii vor scoate complet SUA „din jocul“ planetar în 2 etape apropiate ca timp:

1. Folosind drone/rachete sub–acvatice nucleare de mare putere, va fi scufundată în Oceanul Atlantic jumătatea estică a SUA, adică toată Coasta de Est. 

Profeția originală a Starețului Ioannis Kalaidis exista în trecut pe internet în multe articole, dar în primăvara anului 2023 toate paragrafele din articole cu privire la scufundarea Americii au dispărut de pe internet. O parte din profeția acestui Stareț mai poate fi găsită ca un comentariu la acest articol:

https://ortodoxinfo.ro/2023/02/07/un-cercetator-olandez-a-prezis-cutremurul-devastator-din-turcia-cu-3-zile-inainte-twitter-spune-ca-stiintific-nu-se-poate/

În paragrafele scoase din articolele de pe internet profeția despre scufundarea SUA era următoarea:

„Starețul ne avertizează din 2015 că America va fi distrusă, jumătate din America va fi inundată, până în țara indienilor, va merge sub mare. America nu va mai fi o superputere …Mai întâi se va întâmpla ceva care va aduce America în genunchi. Va înceta să mai fie o superputere. America va suferi o mare catastrofă geologică și biologică.“

2. În același timp toată Coasta de Vest–Centru a SUA (inclusiv zona statelor Arizona–Texas–Nevada) se va scufunda în Oceanul Pacific, prin plasarea câtorva rachete nucleare puternice fix în vulcanul Yellowstone.

Se știe că în preajma SUA, în ambele oceane, în adâncuri stau mereu în așteptare submarine rusești purtătoare a unor uriașe rachete nucleare. Când decizia militară va veni, aceste rachete vor fi lansate spre orașele americane, dar mai ales spre zona Yellowstone.

Acest super–vulcan este „călcâiul lui Ahile“ al Americii, dacă acesta erupe sau este „provocat“ printr–o explozie nucleară, va duce la un mega–cataclism geologic.

WW3 (războiul militar mondial) va începe în vara–toamna anului 2024 sau în primăvara anului 2025, deci probabil în primăvara anului 2027 sau 2028 aprox. 90% din teritoriul SUA se va scufunda în adâncurile oceanelor, iar locuitorii din aceste zone vor muri (radioactivitate, boli, înnec).

Prin zecile de milioane de americani care vor muri atunci se vor putea „spăla“ zecile de milioane de crime realizate de elita satanistă–atee, conducătoare a SUA.

Am mai scris, nu contează că toate aceste crime de război făcute după 1945 nu au fost voința și alegerea poporului american, deoarece războaiele și crimele au fost și spre beneficiul poporului.

Milioane de americani au un trai de viață bun, datorită unor activități criminale protejate de structurile statului american (vânzărilor ilegale de armament, vânzărilor ilegale de droguri, traficului de copii, pornografie, rețele infracționale interlope, găști de cartier criminale, sacrificii satanice, etc.) și datorită politicii militariste statale a elitei SUA (angajați direct, angajați indirect în firmele producătoare de componente, servicii indirecte, asigurări, fonduri de pensii, fonduri speculative, etc.).

Adică milioane de americani au o viață bună având la bază crime, ucideri, războaie, sânge, suferința copiilor, distrugerea vieților. Toate acestea fac deja parte din „normalitatea“ vieții civile, industriei și politicii americane.

Ce poate urma după o asemenea nebunie existențială decât completa extincție ?!

Despre supraviețuirea care va mai fi posibilă în SUA după primăvara anului 2027 sau 2028.

Realitatea duhovnicească și profețiile sunt clare, aprox. 90% din teritoriul SUA se va scufunda în Oceane. Dar întrebarea este, care vor fi cei 10 din teritoriul SUA care nu se va scufunda, unde va putea exista salvare și unde viața va putea continua.

Profeția călugărului grec Ioannis Kalaidis spune că SUA se va scufunda pe ambele părți/coaste, dar numai până la „țara indienilor“.

Zona de nord–centru a SUA unde există în prezent multe rezervații de indieni va fi iertată de Dumnezeu față de extincția care urmează asupra americanilor, pentru a compensa din trecutul lor nedrept și dureros, când peste 30 milioane de indieni nativi au fost uciși/exterminați palnificat și sistematic timp de peste 250 ani de albii „creștini“ protestanți.

Dumnezeu nu va permite scufundarea zonei de nord–centru a SUA, care acum este locuită de mulți indieni nativi (din mila și voia lui Dumnezeu, posibil în SUA va apare vreo lege obligatorie, prin care și alți indieni nativi care trăiesc în SUA prin alte state să se mute tot în această zonă „de salvare“ din nord–centru).

Pe internet există multe hărți care arată care este „țara indienilor“, practic zona de salvare de la scufundarea în oceane corespunde doar zonei nord–centru a SUA (aproximativ sunt cele 4 state nordice, dinspre granița cu Canada).

Tot ce înseamnă SUA de la Oceanul Atlantic și Oceanul Pacific până la această zonă nord–centrală a SUA va fi sub apele oceanelor.

Iată mai jos 2 hărți aproximative, care arată unde va fi zona de salvare–supraviețuire din SUA, la momentul scufundării Coastelor de Est+Vest în Oceane, cu următoarele amendamente:

„https://www.reddit.com/r/MapPorn/comments/df1gyg/united_states_of_native_americans/?rdt=39955“

https://en.wikipedia.org/wiki/File:Indian_Country-Territory_1834.jpg

x. pentru prima hartă din 2010, nu vor fi scutiți de moartea prin scufundarea în adâncuri nici americanii care trăiesc în zona Arizona–Nevada–Texas–Utah.

xx. în cea de–a doua hartă din 1834, zona de supraviețuire nu va fi în tot centrul Americii până la granița cu statul Texas, ci doar în partea de centru–nord a SUA.

Salvarea ortodocșilor din SUA trebuie făcută cât mai curând posibil, nu așteptați anii care urmează.

Scufundarea aproape completă a SUA în adâncurile Oceanului Atlantic și Pacific (posibil din primăvara lui 2027 sau 2028) nu înseamnă că celelalte evenimente deja scrise în acest articol nu vor mai avea loc.

Până la extincția americanilor prin cutremure și apa oceanelor, deja vor fi fost toate celelalte rele deja menționate anterior, care vor duce la moartea a zeci de milioane de creștini albi.

Deci pentru ortodocșii români din SUA, sub nicio formă nu așteptați liniștiți anul 2027 sau 2028 cu teren cumpărat în „țara indienilor“, deoarece până atunci șansele dvs. de supraviețuire sunt deja spre zero.

Ce se va întâmpla în SUA până la extincția generalizată a poporului american:

1. cu certitudine = cutremure puternice peste 8 grade Richter, uragane și taifunuri deosebit de violente, incendii de o putere nemaivăzută, explozia unor reactoare nucleare și implicit pene de curent care vor dura săptămâni sau luni de zile (deci acest timp va fi fără internet, fără curent electric, fără funcționarea pompelor din punctele termice care să trimită apa rece/caldă în apartamente și case, se vor strica toate rezervele de hrană, organele și sângele de transfuzie din frigidere/congelatoare), explozia unor depozite de arme, explozia unor fabrici chimice, secetă mare cu foamete cumplită, mega–epidemii cu viruși creați în laboratoare (ciumă, tifos, lepră, etc.);

2. foarte posibil în luna mai–iulie 2024 apare evenimentul „pink terror“ (detonarea unor mini bombe nucleare, clasice sau de tipul „dirty bomb“, plantate și detonate de oculta satanică care conduce SUA), cu acuzarea de „terorism“ a rușilor, creștinilor ortodocși și a ortodoxiei în general;

Consecințe pentru înscenarea atacului terorist „pink terror“ de către elita satanică a SUA:

– în primă fază va fi prigoana, vânătoarea și uciderea imediată prin arme de foc a creștinilor ortodocși (indiferent de naționalitate);

– războiul civil rasial–religios generalizat și exterminarea întregii populații albe creștine din SUA (albii ortodocși+catolici+protestanți + etc. vor fi atacați, vânați, uciși, capturați de negri + chinezi + asiatici + arabi + hispanici + mercenari sud americani);

– genocidul albilor creștini capturați, prin folosirea celor 20.000 ghilotine deja instalate în cele peste 1.000 lagăre FEMA existente în SUA;

3. cu certitudine = implicarea SUA în WW3, pe fronturile din Pacific și Europa.

Deci până la extincția geologică din primăvara anului 2027 sau 2028, deja zeci de milioane de americani (în special albi – creștini ortodocși, catolici, protestanți, neo–protestanți, etc.) vor fi fost deja plecați de mult la Domnul.

Mai mult decât o probabilitate geofizică–militară, acest eveniment al scufundării a 85–90% din teritoriul SUA în Oceanul Atlantic și Oceanul Pacific a fost profețit și de Părintele Ilie Cleopa.

Scufundarea în adâncuri a aprox. 90% din teritoriul SUA va avea loc în a doua parte a WW3, la începutul războiului dintre China (Gog) și Rusia (Magog), adică cu aproximație în primăvara anului 2027 sau 2028. 

Ascultați predica de mai jos a Părintelui Vasile Spătaru și în special după minutul 17:

https://youtu.be/0Xfy7UmTT1k“, sau direct aici:

Notă: poate unii dintre dvs. citind despre asemenea profeții grozave cu privire la SUA, vor spune: „dar unde sunt înregistrările audio/video originale, în care acești mari stareți – românul Ilie Cleopa, grecul Efrem Filotheitul din SUA, grecul Ioannis Kalaidis – ne vorbesc personal despre scufundarea SUA în Ocenul Atlantic și Pacific, sau arată–ne cărțile lor unde au scris ei așa ceva“.

Trebuie înțeles că aceste profeții nu au fost niciodată spuse de acești stareți pentru marele public, pentru a fi înregistrați audio/video și nici nu au scris ei personal aceste profeții în cărți. Nu era cu putință de a sminti opinia publică cu asemenea profeții grave, atunci când au fost ele făcute cu 20–30 ani în urmă.

La vremea lor, stareții au făcut profețiile despre scufundarea SUA doar în cadru foarte restrâns, doar pentru știința ucenicilor și fiilor lor duhovnicești. În initimitatea comunităților lor, ei au spus aceste lucruri ucenicilor lor cu peste 20–30 ani în urmă.

Timp de peste 20–30 ani, aceste profeții grave au fost informații păstrate strict secret pentru marele public, foarte puțini au avut acces la ele. De–abia în ultimii ani, când au observat și realizat că profețiile stareților lor se vor împlini întocmai, ucenicii lor au început să facă publice aceste profeții grozave, pentru atenționarea rușilor, sârbilor, românilor și grecilor care trăiesc în SUA, să plece de urgență de acolo și să revină în țările lor de origine (România, Serbia, Grecia, Rusia, Georgia, etc.).

În afara celor 3 stareți deja menționați care au adormit întru Domnul, în prezent este în viață Părintele Elpidie Vaianakis din insula Rodos.

El face atenționări publice cu privire la viitorul SUA și avertizează că în viitorul apropiat acolo vor fi „fenomene naturale nemaiîntalnite“, fără să precizeze și ce înseamnă acest lucru. Evaluarea unor fenomene geofizice–naturale „nemaiîntâlnite“ implicit exclude ceea ce există deja în SUA cu regularitate: cutremure sub 8 grade Richter, uragane uriașe, tornade uriașe, viscole grozave, perioade lungi și grele de frig polar, perioade de secetă, etc.

Singurele fenomene geofizice naturale de excepție („nemaiîntâlnite“) care încă nu s–au întâmplat în SUA sunt următoarele: tsunami–uri uriașe de zeci de metri înălțime (care totuși nu pot face daune pe distanțe mai mari de 10 km în interiorul continentului), revenirea calotelor glaciare (eveniment imposibil în zilele noastre), secetă puternică care să dureze mulți ani consecutivi (care ar duce la foamete și falimente economice, dar nu la un dezastru nemaivăzut), cutremure puternice de peste 8 grade Richter (situație într–adevăr nemaiîntâlnită în istoria SUA) și scufundarea coastelor SUA în Oceanele Atlantic+Pacific (situație unică, evident nemaiîntâlnită în istoria SUA).

Până la urmă este o chestiune de credință și înțelegere a realității în care trăim și spre care ne îndreptăm.

Unii au mintea „deschisă“, văd că ne îndreptăm în linie directă spre WW3, iau în serios profețiile date și implicit revin acasă în România (și în Grecia, Rusia, etc., fiecare ortodox din ce țară se trage).

Din păcate majoritatea românilor din aceste țări încă așteaptă „revenirea la normalitatea de dinainte de plandemia covid“ (?!) și desconsideră complet realitatea, avertizările duhovnicilor și profețiile expuse și nu vor face absolut nimic, vor rămâne în continuare în SUA, Canada, Australia, UK, etc., unde ei și copiii lor vor muri în scenariile grozave prezentate în acest articol (cumplit război civil religios–rasial, cumplită foamete, epidemii, internarea lor în lagărele FEMA și decapitare prin ghilotinare, înnec cu ocazia scufundării SUA în Oceane).

Update din ianuarie 2024. 

În primul rând, toată planeta cunoaște despre războiul din Gaza început în octombrie 2023, în care zeci de mii de oameni nevinovați (mai ales copii palestinieni) au fost uciși de bombele americane expediate de urgență din SUA către statul Israel, deci peste SUA se adaugă și „plata“ acestor oameni uciși de bombele lor. Și bombele americane vor continua să ucidă zeci de mii de copii și adulți civili în zona Liban, Siria, Iraq, Egipt, Iran, Yemen, Pakistan, etc.

Apoi, în luna ianuarie 2024 în presa din SUA a apărut o știre/dezvăluire uluitoare, aproape de necrezut pentru SUA: guvernul federal american (controlat de sataniști globaliști) a ordonat FED, sistemului bancar, firmelor de internet, companiilor de carduri, etc. să facă „liste negre“ cu persoanele religioase, care:

CUMPĂRĂ CARTE RELIGIOASĂ

CAUTĂ PE INTERNET CARTE RELIGIOASĂ (CEI CARE CITESC DIRECT ONLINE, CEI CARE DESCARCĂ DE PE INTERNET CĂRȚI RELIGIOASE OFERITE GRATUIT DE EDITURI)

FAC PE INTERNET CĂUTĂRI DE MATERIALE RELIGIOASE (ȘTIRI, ARTICOLE, PREDICI, CĂRȚI, ETC.)

Iată articolul cu uluitoarea știre a incriminării cetățenilor religioși:

https://www.zerohedge.com/political/advocates-outraged-feds-asked-banks-search-customers-religious-texts-purchases

Este implicit faptul că din start sunt pe aceste „liste negre“ și următoarele categorii = 1. persoanele care merg regulat sau ocazional la slujbe religioase creștine + 2. persoanele care împrumută cărți religioase creștine de la biblioteci + 3. persoanele care cumpără orice produse religioase creștine.

Practic va ajunge pe aceste „liste negre“ orice persoană creștină albă care are orice preocupare religioasă ocazională sau regulată.

Este implicit faptul că aceste „liste negre“ se referă doar la creștinii albi religioși (ortodocși, catolici, protestanți, etc.), nebunia aceasta marxist–stalinistă nu se aplică la persoanele religioase care sunt budiști, hinduși, iudaici, musulmani, șamani, yoghini, etc. Antihristul are nevoie de oameni religioși, nu de oameni atei, dar evident din lumea satanică a lui Antihrist trebuiesc complet exterminați creștinii albi.

Oare pentru care scop guvernul federal al SUA, FED, sistemul bancar, companiile de internet, companiile de carduri, etc. (toate deținute și controlate de sataniști) au preocuparea de a face „liste negre“ cu creștinii albi religioși?

Să nu ne facem iluzii deșarte, să nu ne amăgim pe sine, aceste „liste negre“ ne arată/dezvăluie o preocupare statală–criminală, ne arată intenția sataniștilor care conduc SUA pentru a realiza în anii imediat următori exterminarea/genocidul creștinilor albi religioși.

Aceste „liste negre“ ale creștinilor albi sunt în legătură directă cu cele peste 1.000 lagăre de exterminare FEMA deja amenajate în SUA și cu cele peste 20.000 ghilotine deja existente în aceste lagăre, care își așteaptă victimele unui genocid statal înfricoșător.

Cum se va proceda, care va fi viclenia aplicată pentru prinderea creștinilor albi: în urma unor evenimente geo–fizice grave (și foamete, război civil–etnic, epidemii, etc.), mai întâi va apărea necesitatea „salvării“ (internării) creștinilor albi în lagărele FEMA, apoi odată ajunși în ele creștinii albi vor afla că de fapt au ajuns în lagăre de exterminare de unde nu mai au voie să plece, apoi după ceva timp vor fi uciși prin ghilotinare (datorită aplicării legilor talmudice–noahide, care deja sunt valabile/funcționale pe teritoriul SUA).

De aceea, eu personal nu pot să îmi ascund uimirea față de nepăsarea și inconștiența cu care tinerii români încă visează să emigreze în SUA, și cu care părinții români își lasă copiii să emigreze în această țară a morții.

Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt foarte clare: o moarte este aceea în țara ta România (indiferent ce va fi și aici – război, foamete, boli, etc.), și altceva este să mori terorizat, hăituit, vânat, împușcat, violat/ă, „salvat“ cu forța și trimis forțat în lagărele FEMA din SUA, unde fără nicio scăpare vei muri într–un mod sălbatic și primitiv, prin tăierea capului (ghilotinare).

Și foarte important, în anii foarte grei care urmează, în România vor fi șanse bune de viață, pe când în SUA/Canada/Australia, etc. șansele de viață ale creștinilor albi vor fi zero, zero, complet zero !

Va fi desigur greu și în România, și aici vor fi cutremure, foamete, trădări, mișcări militare, ceva lupte între nato și ruși (în Moldova și Muntenia), etc., dar în România nu te vor vâna sataniștii, organizațiile rasiale și criminalii (din închisori, care vor fi eliberați și folosiți de guvern), să te ucidă, violeze, captureze într–un lagăr FEMA și apoi să fii ucis brutal prin ghilotinare. Șanse foarte mari de viață vor avea cei care în România vor locui în zona montană și sub–carpatică. 

Aceste informații despre lagărele de exterminare FEMA și genocidul creștinilor albi care se pregătește să aibă loc în ele nu sunt conspirații, ci sunt dezvăluirile multor patrioți americani care au activat în structurile FEMA, FBI, de informații ale US Army, etc., printre care și fostul agent FBI Ted Gunderson:

https://dawnasongiblogstr8sicit.wordpress.com/2016/01/29/fema-camps-are-open-guillotines-are-in-place-isis-executioners-await-your-arrival/

FEMA Camps Are Open, Guillotines Are In Place, ISIS Executioners Await Your Arrival

Un număr mare de români desconsideră complet toate realitățile (economice, religioase, rasiale, de imigrație, de satanism, de trădare, etc.) care deja există în SUA/Canada/Australia/UK, etc., desconsideră toate semnalele de alarmă, toate avertizările duhovnicilor, toate sutele de articole și postări pe care le scriu lunar chiar americanii înșiși.

Și cu toate acestea, incredibil, incredibil, incredibil ……… încă mii de tineri români încă visează la emigrare în SUA, Canada, Australia, Anglia, etc., și incredibil, incredibil, incredibil ……. părinții români încă își lasă copii să emigreze în SUA, Australia, Canada, etc., adică în statele morții.

Vai și vai, câți părinți români vă veți plânge cu amar copii (și nepoții, și rudele) pe care îi lăsați să plece în SUA, Canada, Australia, UK, etc., la studii de liceu, facultate, joburi sezoniere, emigrare, premieri, burse, vizite la rudele de acolo, tot felul de motive, etc. Nu îi veți mai vedea niciodată, nici măcar audio/video, și acolo vor avea parte de o moarte îngrozitoare.

Și desigur veți răspunde sever în fața lui Dumnezeu, că v–ați lăsat copii să plece din România creștină într–o țară satanică (SUA, Canada, Australia, UK, etc.) și acolo să moară uciși de sataniști, chinezi, mercenari sud americani, criminalii din închisori (care vor fi lăsați liber), activiști BLM, etc.

Practic SUA este o țară condusă la toate instituțiile de trădători sataniști (și pedofili, șantajați, corupți, etc.), în faliment generalizat, pe marginea războiului civil religios și etnic, cu o imigrație uriașă, având de ispășit cu sânge o „plată“ duhovnicească colosală, având asupra sa profeții maxim de grave ale unor oameni duhovnicești.

Singurele zone din SUA unde încă se mai poate trăi relativ normal sunt suburbiile marilor orașe, orășelele mici aflate la 20–30 km de marile orașe și cartierele rezidențiale exclusiviste, dar și toate acestea vor fi distruse și pustiite de prăpădul fenomenal care va urma în curând peste tot în SUA.

Nu sunt departe de exterminări, falimente economice și război civil religios–etnic nici Canada, Australia, Anglia, celelalte state din UE/Europa.

Câteva idei de încheiere.

Reiau rugămintea și avertismentul de la începutul acestui articol (al Părintelui Efrem Filotheitul):

toți românii din SUA (și din Canada, Australia, Noua Zeelandă, Anglia, statele UE) vindeți de urgență tot ce aveți pe acolo la prețuri de super–ofertă, luați–vă copii (și nepoții, finii, frații, etc., toate rudele) și urgent reveniți în România acum, cât încă mai puteți face acest lucru (probabil ultima perioadă de salvare din SUA/Canada/Australia/UK spre România este vara anului 2024).

Reveniți acasă în România și fiecare creștin în țările lor ortodoxe de origine: grecii în Grecia, rușii în Rusia, sârbii în Serbia, georgienii în Georgia, ciprioții în Cipru, etc. Creștinii copți din Egipt și protestanții din Africa de Sud pot emigra în Rusia.

Nu vă puneți idei de salvare în Canada, Australia, statele UE, deoarece în viitor și în aceste țări va fi precum în SUA, albii creștini vor fi vânați și uciși sistematic.

Când veniți acasă în România, sub nicio formă:

– NU vă cumpărați case și apartamente în blocuri și orașe, care sunt expuse la cutremurele și lipsurile care vor veni neapărat (lipsă de curent electric, gaz metan, apă curentă, alimente).

– NU vă cumpărați apartamente, terenuri și case aflate la periferia orașelor și/sau în satele/comunele apropiate de orice orașe (mari, mici, medii).

– NU vă cumpărați case, terenuri, grădini și proprietăți în satele de deal și câmpie.

– NU vă cumpărați electro–casnice, obiecte și scule de muncă/gospodărești electrice + care necesită funcționarea lor pe bază de benzină/motorină, uleiuri, piese de schimb, etc., ci cumpărați–vă doar scule manuale simple, primitive, care sunt rezistente. 

Cumpărați–vă case cu grădină și pământ în satele de munte sau în zonele imediat sub–carpatice, oriunde în zona montană a munților (cu excepția zonelor munților Făgăraș și Bucegi, pentru care există profeții negative), în zone cât mai înalte cu putință, unde există surse de apă.

Stați în chirie temporar 1–2 luni, până ce veți putea să vă achiziționați o casă țărănească tradițională (din chirpici, bârne), modestă, cu ceva pământ, undeva în zona montană (5–20.000 euro, fără taxe notariale).

În aceste zone montane și sub–carpatice există sute de sate de munte slab populate sau părăsite, care au mii de case țărănești vechi, de la cei care au murit sau emigrat în alte țări. Nu contează starea de degradare a acestor case, deoarece le cumpărați pentru îmbunătățirea lor și supraviețuire.

Cumpărați astfel de case vechi și reparați–le, îmbunătățiți–le, aranjați–le cum vreți, învățați–vă cu clima și viața de la munte și faceți–vă imediat rezerve/provizii pentru vremuri grele.

Scăpați imediat de dolari (faceți conversia direct în RON sau EURO) și folosiți–i imediat cu folos pentru achizițiile din România.

Nu păstrați banii în bănci și nu pierdeți timpul, ci imediat investiți banii (RON, EURO) cu folos într–o casă pe pământ și obiecte folositoare pe termen lung, deoarece foarte posibil în vara anului 2024 va apărea înscenarea opririi curentului electric, care va avea consecință și faptul că băncile vor pierde bazele de date și arhivele conturilor bancare, adică concret în vara anului 2024 vă veți pierde toți banii pe care îi aveți în bănci.

Cumpărați–vă de acum tot ce ați avea nevoie pe o perioadă de 3–10 ani: încălțăminte, haine mărimi mari pentru copii, cuie, scule și unelte de lucru pentru casă, unelte de lucru pentru cultivarea pământului, pungi cu semințe de legume și ciuperci, provizii alimentare, echipamente de supraviețuire pentru munte, medicamente și consumabile sanitare, canistre metalice cu petrol și gaz lampant, canistre metalice pentru stocarea apei potabile, lumânări și acumulatori reîncărcabili, cărți școlare pentru copii până la nivelul clasei a 12–a, caiete și rechizite (topuri de hârtie, agende, pixuri, etc.), cărțile fundamentale ale literaturii române în format clasic de hârtie/tipar (nu vă bazați pe tablete și PCuri deoarece nu va mai exista curent electric), cărți religioase ortodoxe, sobe de teracotă, lemne de foc, topoare, fierăstraie manuale (uitați de drujbele care necesită benzină), burghie mari manuale de săpat în pământ pentru găsirea apei, tot felul de scule manuale, etc.

Cu 5–10.000 euro vă puteți cumpăra și panourile solare (+acumulatorii+panoul electric) necesare pentru a avea curentul electric (investiție discutabilă, deoarece la prima furtună cu grindină/gheață ceva mai serioasă, vor fi distruse panourile solare neprotejate de cartoane și/sau planșe de plastic), cu 2–3.000 euro vă puteți săpa un puț decent pentru a avea apă, cu aprox. 2.000 euro vă puteți cumpăra câteva capre+oi pentru a avea lapte, etc. 

Nu vă aruncați banii pe mașini noi și scumpe, ci cumpărați–vă mașini vechi second hand (ideal 4WD, cu tracțiune integrală), pe motorină, care au gardă înaltă și care sunt mecanică pură: fără senzori, calculator de bord, ecrane, orice alte dotări ne–esențiale. Însă partea de mecanică a mașinii trebuie să fie în stare foarte bună de funcționare.

Cu aceste mașini pe motorină + cu gardă înaltă veți putea face transporturi de 3–500 kg pe drumuri de munte (piatră, pământ, nisip, iarbă uscată, gropi adânci, etc.) în pantă, în curbe strânse cu pantă în urcare. Evident trebuie să vă cumpărați și cauciucurile potrivite pentru a face transporturi pe drumuri de munte (de iarnă, cu indice de sarcină peste 90):

https://www.anvelopelider.ro/sfaturi-anvelope/indice-sarcina-viteza-anvelope-auto).

Câteva modele bune în acest scop sunt și următoarele: Dacia Logan (doar cu tracțiune față, pe motorină, costă 3.000 euro), Dacia Duster (au preț bun pentru variantele vechi SH 4WD), Suzuki (este preț foarte bun pentru modelele vechi SX4), KIA, VW.

Comments are closed.